Schatten van Vlieg 2015

Vlieg verstopt vanaf 27 juni meer dan 200 schatkisten in musea, bibs, kastelen op festivalterreinen en nog veel meer verrassende plekken in Vlaanderen. Vind jij een kist, dan gaat een wereld van van geluid voor je open. En je maakt kans op klinkende prijzen!

Meer info vanaf mei 2015

Ontdek de winnaars van 2014

De mening van de bende over de schattentocht in 2014

De mening van de Bende

 • kruidje18 van kruidjes

  De schatten van Vlieg in pam Ename

  wij zijn ernaar toe gegaan met ons kleinkind van 5 jaar. de aktiviteit was iets voor oudere kinderen. de jongste jaren vond hij wel super leuk. die opgravingen interesseerden hem minder. de middeleeuwen waren zeer goed uitgewerkt.het was een rustige dag en we waren de enige bezoekers. dit verbetert ook de sfeer nit.

  » Lees verder


 • De schatten van Vlieg in het MOU

  We bezochten dit vooral voor de volwassenen onder ons, maar ook de kinderen hadden heel veel plezier. Er was een zaaltje apart voor de kinderen waar ze naar hartenlust konden spelen: Er was een groot krijtbord met een kasteel waar ze verder konden bij tekenen en we ontwierpen ook allemaal ons eigen familie-embleem. Doorheen het museum waren de kinderen zoet met het zoeken naar de muizenholletjes terwijl wij de rest bekeken. Zéker een aanrader!

  » Lees verder


 • koencleynhens van Cleynhens in Oud-Turnhout

  De schatten van Vlieg in de bibliotheek van Turnhout

  Het was heel leuk om in de bib te zijn.
  Er waren heeeeel veel verschillende boeken.
  Er waren spanende,leuke,toffe en coole boeken.
  Deze tip is erg leuk!
  Dus zeker doen!

  Over de locatie - Heel mooi en gezellig!

  » Lees verder


 • Lucas Requilé van Requilé

  De schatten van Vlieg in het Gallo-Romeins Museum

  Het was een SUPER dag, eerst gingen we naar de show copy?right! en dan gingen we met heel het gezin eens het park rond. We hebben onze eigen krant gemaakt, en gekeken naar filmpjes over vikingen, we hebben virtueel armgeworsteld en een foto gemaakt terwijl we in de lucht hangden, we hebben ons heel moe gemaakt daar!

  » Lees verder


 • kruidje18 van kruidjes

  De schatten van Vlieg in De wereld van Kina

  Op aandrang van de kleinkindjes zijn we terug naar de tuin en het huis van kina geweest. Zij vonden dat super tof. De vogels waren het lokmiddel. In de tuin wilden ze de vernieuwing blijven volgen. Het verhaal van de draak verleden jaar vonden ze wel veel leuker. Een aanrader voor alle leeftijden dus.

  » Lees verder