U bent hier:

9032 Wondelgem (Gent), Verberg permanente activiteiten, Geen films voor kinderen

Alle bibliotheken, musea, theaters, ... sluiten even de deuren. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met online voorleesuurtjes, workshops en voorstellingen. Ontdek ze hier.
Je zocht op:
9032 Wondelgem (Gent) Verwijder filter× Verberg permanente activiteiten Verwijder filter× Geen films Verwijder filter× Alle filters verwijderen

38 resultaten gevonden


Bedoelde je: Gent (+ deelgemeenten)


4+

Van 6 april 2020 tot 10 april 2020

AFGELAST - 20P115 - Omnisport/ kleuters voor kinderen geboren in 2014-2016

Wondelgem, Sporthal Neptunus

  • Kamp of vakantie

7+

Van 6 april 2020 tot 10 april 2020

AFGELAST - 20P116 - Gym/Omnisport voor kinderen geboren in 2011-2013

Wondelgem, Sporthal Neptunus

  • Kamp of vakantie

10+

Van 6 april 2020 tot 10 april 2020

AFGELAST - 20P117 - Freerunning/ Omnisport voor kinderen geboren in 2008-2010

Wondelgem, Sporthal Neptunus

  • Kamp of vakantie

4+

Van 6 april 2020 tot 10 april 2020

Vreemde wezentje

Wondelgem (Gent), Basisschool Mariavreugde

  • Kamp of vakantie

7+

Van 6 april 2020 tot 10 april 2020

Aliens op komst

Wondelgem (Gent), Basisschool Mariavreugde

  • Kamp of vakantie

7+

Van 14 april 2020 tot 17 april 2020

Wauw! Wetenschap!

Wondelgem (Gent), Basisschool De Regenboog

  • Kamp of vakantie

3+

Van 14 april 2020 tot 17 april 2020

Pasen W2: Captain Sport kamp (Wondelgem) - AFGELAST !!!

Wondelgem (Gent), Basisschool Mariavreugde

  • Kamp of vakantie

4+

Van 14 april 2020 tot 17 april 2020

Test er op los - AFGELAST !!!

Wondelgem (Gent), Basisschool De Regenboog

  • Kamp of vakantie

1+

Van 19 januari 2020 tot 19 april 2020

Knuffelturnen reeks 2020-4: voor kleuters

Wondelgem, Sporthal Neptunus

  • Sportactiviteit

1+

Van 19 januari 2020 tot 19 april 2020

Knuffelturnen reeks 2020-3: voor peuters - AFGELAST !!!

Wondelgem, Sporthal Neptunus

  • Sportactiviteit

6+

Van 12 januari 2020 tot 26 april 2020

ROTS EN WATER

Wondelgem, Sporthal Neptunus

  • Sportactiviteit

3+

Van 1 mei 2020 tot 4 mei 2020

Foor Wondelgem

Wondelgem (Gent), Vroonstalledries

  • Kermis of feestelijkheid

3+

Van 1 augustus 2019 tot 31 mei 2020

Jeugdvoetbal U6 - 2019/2020

Wondelgem (Gent), SV Wondelgem

  • Sportactiviteit

4+

Van 1 juli 2020 tot 3 juli 2020

Bij de brandweer

Wondelgem (Gent), Basisschool De Regenboog

  • Kamp of vakantie

7+

Van 1 juli 2020 tot 3 juli 2020

S.O.S.!

Wondelgem (Gent), Basisschool De Regenboog

  • Kamp of vakantie

4+

Van 6 juli 2020 tot 10 juli 2020

Zomerkamp 20Z223! Je kid(s) (°2015 – 2016) willen actief sporten? Schrijf je in!

Wondelgem, Sporthal Neptunus

  • Kamp of vakantie

8+

Van 6 juli 2020 tot 10 juli 2020

Zomerkamp 20Z225! Je kid(s) (°2010 – 2012) willen sport combineren met fun? Schrijf je in!

Wondelgem, Sporthal Neptunus

  • Kamp of vakantie

11+

Van 6 juli 2020 tot 10 juli 2020

Zomerkamp 20Z226. Je kid(s) (°2007 – 2009) houden van Ninja’s en willen zichzelf verdedigen? Schrijf je in!

Wondelgem, Sporthal Neptunus

  • Kamp of vakantie

6+

Van 6 juli 2020 tot 10 juli 2020

Zomerkamp 20Z224! Je kid(s) (°2013 – 2014) vinden ballen en verschillende sporten uitoefenen top? Schrijf je in!

Wondelgem, Sporthal Neptunus

  • Kamp of vakantie

4+

Van 6 juli 2020 tot 10 juli 2020

Beweeg erop los

Wondelgem (Gent), Basisschool Mariavreugde

  • Kamp of vakantie

1-20 van 38 resultaten

Wil je een beoordeling schrijven over een afgelopen activiteit?

Ga rechtstreeks naar het beoordelingsformulier, schrijf een beoordeling en zoek in afgelopen activiteiten.