U bent hier:

A Christmas Carol

+ 6 jaar

Het Bubbelkes poppentheater uit de kustgemeente Wulpen is te gast bij het Koninklijk Poppentoneel Festival. Zij maakten een Vlaamse bewerking met poppen van het gekende Kerstverhaal ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens.
Hier heet Scrooge gewoon Fernand en is Bubbelke, de hoofdfiguur van het Bubbelkes poppentheater zijn bediende…
In grote lijnen verloopt het verhaal zoals in de Engelse versie. Fernand, die een gierige vrek is, niemand graag ziet en enkel oog heeft voor geld, beleeft een droom. Hij ontmoet er de geesten van het verleden, het heden en de toekomst. Ze voeren hem mee, doorheen zijn eigen leven.. en leren hem gaandeweg weer van het leven te houden en menselijker te zijn. Ook wordt duidelijk wat de werkelijke betekenis is van Kerstmis.
De mooie poppen, decors, en een stemmig ingerichte zaal maken het geheel af.
Deze productie wordt gebracht in samenwerking met het Koninklijk Poppentoneel Festival en is geschikt voor families met kinderen (vanaf 5 jaar). Er is live muzikale ondersteuning.
Na de voorstelling wordt glüwein en warme chocolademelk aangeboden.

Info

Links
Waar Koninklijk Poppentoneel Festival
Moriaanstraat 65
9050 Ledeberg (Gent)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 20 december 2019 tot 22 december 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 7,00 €; Mindervalide persoon: 6,00 €
€ 7,0
Reservaties
Organisatie Koninklijk Poppentoneel Festival
Contact 0478342766
Trefwoorden poppenspel, poppentheater, kindervoorstelling, familievoorstelling kinderen, kerstvoorstelling, familievoorstelling -kindertoneel - toneel - gezin, figuren en poppentheater