U bent hier:

AFGELAST | Familieparcours Vlieg! | Rode Hond 2020

+ 5 jaar

Dit najaar klinkt bij M als muziek in de oren. Met het nieuwe familieparcours van Vlieg ontdek je als gezin de kunstwerken op een verrassend nieuwe manier.
Met als thema ‘klank en horen’ creëerde M een hoorspel dat kan beluisterd worden via de audioguide. Daarin ga je op ontdekkingstocht door M met Leopold Vanderkelen die je zijn museum toont. Aan de hand van opdrachten en tips worden jullie door ‘Neem je Tijd’, ‘Bewogen’, ‘Waanzin’, ‘De zeven sacramenten’ en ‘Alles voor de vorm’ geleid en kom je de verhalen van de kunstwerken te weten. De opdrachten leiden tot het eindpunt waar een schat mét beloning op jullie wacht.

Dit familieparcours maakt deel uit van het familiefestival Rode Hond. Ook dit jaar wordt je getrakteerd op een kunstige vierdaagse vol theater, circus, film, dans, games, workshops, literatuur ... en nog veel meer. Meer informatie: www.rodehond.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar M Leuven
Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 november 2020 tot 8 november 2020
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 12,00 €; Kinderen, M-bassadeurs & M-cenassen: 0,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie M Leuven
Trefwoorden Rode Hond 2020, Rode Hond festival, M Leuven, Kunst, Cultuur, sport, gezin