U bent hier:

AFGELAST - Keiko Shichijo: Beethoven 1802

+ 6 jaar

Concert Klassieke muziek

Keiko Shichijo is een Japanse pianiste die in Nederland leeft, waar ze ook haar muziekstudies voltooide. Shichijo is een veelzijdig muzikaal talent. Ze is thuis in het klassieke repertoire, in de oude en de hedendaagse muziek.
Ze verbindt een traditionele Japanse sensitiviteit met een grondige kennis van de Europese historische uitvoeringspraktijk. Dit leidt tot een unieke visie, die zich openbaart in haar gevoel voor de muziek, voor de instrumenten, en voor hun achterliggende verhaal.
Keiko Shichijo stelde eind vorig jaar haar nieuwe album "Beethoven 1802" voor! In het kader van het Beethoven jaar serveren wij u graag dit schitterende concert. Mensen met hoge verwachtingen zijn méér dan welkom.


(!) Behoudens bijkomende Corona maatregelen kan deze voorstelling op aangeduid tijdstip plaats vinden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC 't Waaigat
Kerkplein 1
2070 Zwijndrecht

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 8 november 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; kassa volwassenen: 12,00 €; vvk kind: 4,00 €; kassa kind: 5,00 €; abo, groepen / + 65 / -25: 8,00 €; Z pas volwassen: 2,00 €; Z pas kind: 1,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie OC 't Waaigat
Trefwoorden piano