U bent hier:

Afgelast / Nevski Prospekt - Amen en uit (5+) - 10.30u

+ 5 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

FAMILIEVOORSTELLING IEDEREEN VANAF 5 JAAR - Een fysieke, intieme en poëtische voorstelling voor een jong publiek die balanceert tussen komedie en thriller.
Twee oude wetenschappers delen samen een atelier vol oude machines en wiskundige berekeningen. Vanuit hun eigenzinnige centrum verbinden ze zich al decennia lang met de rest van het heelal. Dat jarenlange werk heeft geresulteerd in een wonderlijk kunstzinnige installatie, waar beide heren zelf een onderdeel van vormen.

Maar op een dag gaat één van hen dood. Van nu af aan staat de achterblijver er alleen voor. Hun ingenieuze systeem loopt spaak. En hij mist zijn kompaan. Zijn hulp, zijn gezelschap, maar bovenal zijn vriendschap.

Dan komt het besluit om zijn vriend terug te halen. Hij zal een manier zoeken om alles terug te laten verlopen zoals het ooit was. Maar dat blijkt niet zo heel eenvoudig…

Amen en uit gaat over verlies en hoe daarmee om te gaan. Over (h)echte vriendschap. Over de onuitputtelijke passie om de grootste dromen te verwezenlijken. En de dunne grens tussen genialiteit en waanzin.

Spel Ives Thuwis en Wim De Winne Regie Gregory Caers Co-productie Les Rotondes (Luxemburg), FFT (Düsseldorf) en TAK-Schaan (Liechtenstein) Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Bronks, CC De Herbakker (Eeklo) en Schouwburg Kortrijk.

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van heerlijke warme poffertjes in de foyer!

INKOM € 10 / + 60 € 9 / - 26 € 7

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 26 april 2020
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; -26: 7,00 €; +60: 9,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie UiT in Lint