U bent hier:

AFGELAST wegens CORONA: Kleuterparadijs

+ 1 jaar

Dienst Beleven Puurs-Sint-Amands en de Gezinsbond van Lippelo en Sint-Amands organiseren Kleuterparadijs op zondag 24 januari 2021 in de sporthal van Sint-Amands Heel de sporthal van Sint-Amands wordt gevuld met opblaasbare klauterbanen, springkastelen, hindernissenparcours, een rustig puzzel- en blokkenhoekje en nog veel meer kleuterpret. Alle kinderen geboren van 2014 tot 2019 zijn welkom!
De sporthal is omgetoverd in een pretpark vol springkastelen, een circustrein, opblaasbare klim- en klautertoestellen, hindernissenparcours en een rustige speelruimte voor de allerkleinsten. De deuren gaan open vanaf 14.00 uur en sluiten om 17.30 uur. De deelnemers zijn geboren van 2013 tot 2018. Om veiligheidsredenen worden er geen oudere kinderen toegelaten op de toestellen. De inkomprijs voor dit leuke evenement blijft dezelfde als de voorbije jaren: € 6,00 per kind met een maximum van € 12 per gezin. Neefjes, vriendjes, … (ook van buiten Sint-Amands) zijn welkom, maar worden uiteraard niet beschouwd als deel uitmakend van één en hetzelfde gezin. De ouders staan in voor de begeleiding van hun eigen kinderen, maar op elk toestel voorzien wij zeker 1 toezichter. Zoals steeds doet de sportdienst hiervoor en voor de drankverkoop een beroep op de mensen van de Gezinsbondafdelingen van Sint-Amands en Lippelo. In ruil hiervoor krijgen alle leden van de Gezinsbond een korting. Leden van de Gezinsbond betalen € 4,00 per kind met een maximum van € 8,00 per gezin.

Info

Links
Waar Sporthal
Sportlaan 7
2890 Sint-Amands

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 24 januari 2021
Leeftijd 1+
Prijs
Leden Gezinsbond betalen € 4.00 per kind.Vanaf het 3e kind gratis (ook voor niet-leden)
€ 6,0
Organisatie Gezinsbond Sint-Amands/Mariekerke
Contact nadette.delforge@skynet.be
052 33 77 86
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond