U bent hier:

ANANSI

+ 9 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Een surrealistisch sprookje vol muziek en vertelplezier! Een verhaal in de beste traditie van storytelling.
Iedereen kent de sluwe streken van Reinaert De Vos, maar wie kent die van Anansi, de mythische spin uit de Ghanese volksverhalen?

Hij is zowel schelm als egoïst die er geen probleem mee heeft om zijn vrouw of een van zijn kinderen te beduvelen. Zolang hij er zelf maar voordeel bij heeft. “Eerst het vreten en dan de moraal”, lijkt hem wel op het lijf geschreven. Al kan dat wel eens anders uitpakken dan hij dacht...Jeroen Theunissen - bekend van de romans “De omwegen” (shortlist Libris Prijs 2014) en “Jouw huid” en van Compagnie Cecilia - en Gorges Ocloo bewerken verhalen uit de Anansi-cyclus tot een vertelling vol humor, reflectie en inzicht over ons maatschappelijk functioneren. In de beste traditie van storytelling.

Beeldsmederij DE MAAN zet al langer in op artiesten met een migratie-achtergrond. Ze brengen telkens nieuwe mythes en verhalen binnen. Regisseur/acteur/componist Gorges Ocloo (sterspeler in 'Wat is de Wat' van hetpaleis, 'Studio Shehrazade’ van Kloppend Hert en ARSENAAL, componist/muzikant uit de voorstelling FUTUR SIMPLE van DE MAAN) regisseert rasvertelster Ineke Nijssen, geflankeerd door Owen Weston, die de vertelling live van muziek voorziet.

Info

Waar DE MAAN
Minderbroedersgang 3
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief: € 12,00; Tarief kinderen / reducties categorie 4+: € 8,00; UITpas Kansentarief categorie 4+: € 2,50
€ 12,0
Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 015 200 200
Organisatie DE MAAN
Contact contact@DEMAAN.be
Links
Trefwoorden UiTPAS Mechelen, kindertheater, theater, podiumkunsten, beeldsmederij DE MAAN, kansentarief