U bent hier:

Artefact 2019 : Parallel Crossings

+ 6 jaar

Artefact is een tentoonstelling en festival waarin hedendaagse kunst, actualiteit en maatschappelijke uitdagingen elkaar vinden. Centraal staan hedendaagse kunstpraktijken die zich op poëtische, kritische en onderzoekende wijze verhouden tot een complex thema, een onderwerp dat ons allen verbindt of verdeelt.
Met als titel Parallel Crossings staat Artefact 2019 in het teken van beweging als dynamische kracht, inherent aan natuur, mensen, en dingen. De tentoonstelling met bestaand en nieuw werk van 15 kunstenaars en collectieven onthult nieuwe verhalen en verfrissende perspectieven op dit bekende, maar complexe thema. Het soundprogramma stelt de muzikant als bewegend wezen in een steeds meer geconnecteerde wereld centraal. Lezingen, workshops, film en performance geven je de mogelijkheid om verder en dieper in het thema te duiken.

TIP: Wil je wat meer achtergrond bij de expo? Boek dan een gratis rondleiding! Er zijn rondleidingen op vaste tijdstippen (NL en EN), rondleidingen voor families met kinderen, en je kan ook je eigen groepsrondleiding boeken. Alle info via https://www.artefact-festival.be/nl/guided-tours

Van harte welkom in STUK.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Kunstencentrum STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 februari 2019 tot 10 maart 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Kunstencentrum STUK