U bent hier:

"Ati" (poppenspel 3-7 jaar)

+ 3 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Een spannend en sfeervol poppenspel over een meisje dat héél graag zou willen vliegen.Ati zou heel graag kunnen vliegen, als een vogel in de lucht. 's Avonds als ze uit het raam kijkt, ziet ze de maan en ze denkt: "Als ik kon vliegen, dan zou ik zo naar de maan vliegen."
Een zacht en sfeervol poppenspel over een meisje dat heel graag zou willen vliegen.

Ati zou heel graag kunnen vliegen als een vogel in de lucht. 's Avonds als ze uit het raam van haar slaapkamer kijkt, ziet ze de maan en ze denkt: "Als ik nu maar eens kon vliegen, dan zou ik zo naar de maan vliegen." Maar mensen kunnen niet vliegen. Ze probeert het op de rug van een vlinder, maar daar is ze te zwaar voor. Met de geleende vleugels van een vogeltje lukt het uiteindelijk en ze vertrekt naar Afrika. Ondanks de waarschuwingen van een oude boom om niet te dicht bij de zon te komen, vliegt ze alsmaar hoger en hoger tot haar vleugels verbranden en ze in zee valt.

Er wordt gespeeld in een grote poppenkast met mooie hand- en stokpoppen. Er zijn wisselende decors, black-light en natuurlijk vliegende objecten. Er komen een toverkabouter, een sprekende boom, chinezen, een haai, vogels, een vlinder en de maan in voor. De kinderen worden regelmatig actief in de voorstelling betrokken. Omdat er boven de hoofden wordt gespeeld moeten de kinderen op banken of stoeltjes zitten. Voor het black-light spel is een donkere zaal zeker nodig. Een poppenspel om bij weg te dromen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 januari 2017 tot 11 januari 2017
Leeftijd 3+
Prijs
Kinderen € 5, volwassenen € 6. Knipkaart voor vijf personen of vijf voorstellingen: kinderen € 20, volwassenen € 25.Reserveren is aan te raden.
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Figurentheater Propop
Contact 014-423322
Links
Trefwoorden figurentheater, poppenspel