U bent hier:

Audrey Dero (België)

+ 6 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater Tekst en muziektheater

Audrey Dero (België)
Down tiger down
Deze voorstelling is afgelast.

Het Gasthuis is gesloten voor publiek tot en met 3 april 2020 omwille van de recente maatregelen tegen het Corona-virus. 

Meer in op www.aarschot.be


Vandaag viert Audrey haar verjaardag. Voor één keer zou ze een geslaagd feestje willen: ze zou heel graag een worteltaart maken. Maar dit lukt nooit. Ze nodigt het publiek dus uit om de worteltaart met haar voor te bereiden en te delen, volgens het recept van haar knuffel Félix Flamingo. Maar Tijger nodigde zichzelf ook uit op het feest.

Telkens als Audrey wil koken, ziet ze iets dat op een tijger lijkt. Tijger belet haar om te koken. Hij maakt het onmogelijk voor haar om iets te eten. Hij maakt het gewoon lastig voor haar.

Alles wat Audrey heeft neemt Tijger weg. Het eten, de drankjes … Want Audrey is de persoon die hij eigenlijk écht wil zijn.

Audrey zou graag willen dat Tijger weggaat. Audrey zou graag willen dat haar angsten verdwijnen. Audrey zou graag willen dat alles terug normaal wordt.

Een surrealistische, grappige en beeldende voorstelling over hoe onze angsten te temmen. Over hoe elke gevaarlijke, vreemde, genadeloze tijger uiteindelijk soms alleen maar een lieve poes is.

 

Info

Waar Gasthuiskapel
Gasthuisstraat 18
3200 Aarschot

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 15 maart 2020
Leeftijd 6+
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Het Gasthuis
Links
Trefwoorden #BozeWolf, #kleingrut