U bent hier:

Avocado/Design voor zaad

Tentoonstelling Design Landbouw en platteland Milieu en natuur

Niets leuker dan je eigen avocado-pit op water te zien opgroeien tot een mooie kamerplant. Deze unieke tentoonstelling over avocado's en pithouders geeft je ongetwijfeld inspiratie om je avocadoboom gewoon zélf te kweken. Bestel je vaasje online in onze webshop!
Avocado, een hype die blijft! Avocado/Design voor zaad is een tentoonstelling over avocado’s, het eigen opkweekplezier ervan en hoe gek design voor zaad kan zijn. Hippe koks en gezondheidsgoeroes prijzen de avocado de hemel in als superfood. Het verhaal van de groene, zachte vrucht is er één van superlatieven. Het is niet alleen lekker en gezond, maar ook een plezier om je eigen plant uit de pit op te kweken. Designers van over de hele wereld weten dat, en springen op de avocado-hype. Ontwerpen voor pithouders in 101 kleuren, vormen en materialen helpen je het hele kweekproces in stijl te laten gebeuren. Kom je ogen de kost geven en bewonder een uitgebreide designcollectie in Arboretum Kalmthout. Aan inspiratie geen gebrek, en misschien bedenk je wel je eigen ontwerp! De tentoonstelling is vrij toegankelijk in de galerie van Arboretum Kalmthout, elke dag van 10 tot 17 uur. Prijs: Gratis - toegang tot de tuin betalend

Info

Links
Waar Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 22 april 2020 tot 30 juni 2020
Organisatie Arboretum Kalmthout
Contact info@arboretumkalmthout.be
+32 (0)3 666 67 41
Trefwoorden Museumpas, museumpassmusees, OpnieuwOpen