U bent hier:

Avonturenkamp Actie en Avontuur

+ 6 jaar

Elke dag beleven we een ander avontuur tijdens deze actieve vakantie! Alle activiteiten zijn heel toegankelijk en ideaal voor kids die van actie houden. De activiteiten worden begeleid door professionele monitoren. Plezier en veiligheid staan centraal! We hebben heel wat op het programma staan.
Wat dacht je van crossen met miniquads? Op een afgesloten parcours rijden we met begrensde quads door de modder. Een ervaren monitor houdt continu een oogje in het zeil om de veiligheid te garanderen. Fun verzekerd! Daarnaast staan heel wat spectaculaire activiteiten ons op te wachten zoals speleologie, death ride, kanovaren en muurklimmen. Ook de shooting mix is een voltreffer. Met de karabijn trachten we net als op de kermis de krijtjes af te schieten. We organiseren een supercoole laserbattle en leren boogschieten als een echte Robin Hood! Als klap op de vuurpijl bezoeken we nog een dag Bellewaerde waar we natuurlijk de coolste attracties uitkiezen. Dat we daarenboven slapen in schitterende tipi's maakt het helemaal af.

Info

Waar Avonturenpark Outside
Westouterseweg 3
8970 Poperinge

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 april 2020 tot 10 april 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief
€ 190,0
Reservaties
Organisatie Outside Jongerenvakanties
Contact info@outside.be
057/338701
Trefwoorden Met overnachting, jongerenvakanties, avonturenkamp, outside, Outside Jongenvakanties, zonder overnachting, avontuur