U bent hier:

Avonturenkamp Kicks

+ 9 jaar

Hou je van sensatie en snelheid? Dan is dit sportkamp echt iets voor jou! High Ropes en death ride geven je al een kick van jewelste, en daarna volgt het crossen op een afgesloten parcours met miniquads. De modder vliegt je om de oren en de fun kan niet meer op. Gas geven, remmen, door de bochten scheuren en slippen, het hoort er allemaal bij.
Na de onvergetelijke ervaring met de miniquads, staat ook het rijden met grotere quads op het programma. Leef je uit het op het uitdagende parcours! Het meest in het oog springende is ongetwijfeld het karten op het prachtige indoorcircuit. Tussendoor beleven we nog heel wat coole activiteiten. Probeer na het klimmen op de pamperpaal de trapeze te grijpen. Al deze fenomenale activiteiten zorgen stuk voor stuk voor een geweldige kick.

Info

Waar Vakantiehuis Outside
Rodebergstraat 41
8954 Westouter

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 12 april 2020 tot 17 april 2020
Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief
€ 180,0
Reservaties
Organisatie Outside Jongerenvakanties
Contact info@outside.be
057/338701
Trefwoorden Met overnachting, jongerenvakanties, avonturenkamp, outside, Outside Jongenvakanties, zonder overnachting, avontuur