U bent hier:

Avontuur en drakenvuur - Drakenzoektocht

+ 6 jaar

3 beoordelingen

Een rugzak vol drakologenspullen ligt voor je klaar: een lintmeter, vergrootglas, edelstenen, en meer nuttigs voor een drakentocht door het museum. Pas op voor de Westerse draak! Die moet je temmen met een raadsel. Een Oosterse draak laat met plezier haar klauwen tellen: misschien worden jullie wel vrienden? Geef ook je rugzakje weer af aan het onthaal en ontvang een drakendiploma in de plaats!
Aan de ontvangstbalie van het museum ligt een boekje voor je klaar en een rugzak vol met drakologenspullen: een lintmeter, een vergrootglas, edelstenen, en meer nuttigs voor een drakentocht.
Je gaat op zoek naar de draken in het museum. Pas op voor de Westerse draak! Die moet je temmen met een raadsel of je kunt hem zoethouden met een schat! Een Oosterse draak laat met plezier haar klauwen tellen en misschien worden jullie wel vrienden. Schrijf je bevindingen op in een notitieboekje, zoals een echte drakoloog. Vergeet aan het eind je rugzakje niet weer af te geven aan het onthaal en ontvang een drakendiploma in de plaats!

Het drakenrugzakje is verkrijgbaar aan de ontvangstbalie in ruil voor een identiteitsbewijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis – KMKG
Jubelpark 10
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Dinsdag - zondag
Leeftijd 6+
Prijs
€ 5 / € 4 / € 1,5 / gratis (-6 jaar) + € 3 per drakenrugzakje[toegangsprijs museum]
€ 5,0
Contact ecd@kmkg.be
027417303
Links