U bent hier:

BABYLIGCONCERT door Steven Vrancken (met gastmuzikant)

Een mooie kans om samen met je kleintje te genieten van een muzikale stiltereis. Laat je vredig onderdompelen in een nieuwe wereld van dromerige klanken.
“Jouw muziek zorgde mee voor een prachtige thuisgeboorte van onze dochter, en creëerde dagenlang nadien nog een rustgevende zalige vibe naast haar bedje” (een fiere mama en papa).

Volgens prof. Marc Leman, muziekpsycholoog aan UGent, maken deze drie ingrediënten de rustgevende effecten van muziek voelbaar: een traag tempo, geen duidelijk ritme en een menselijke stem - allemaal overvloedig aanwezig in Steven’s ligconcerten, waarmee hij in 2008 startte.

‘Into resonance’, zijn eerste album (2011), helpt vele jonge ouders om een rustige sfeer te creëren voor hun kleintjes, en zichzelf. Nu kan je er met je kleinste zelf live van komen proeven.

Steven is een jonge papa die niet beter weet dan de rustgevende muzikale vibes met z'n dochtertje te delen. Hij speelt niet louter "klassiek", maar "beroert" z'n instrumenten. Ook Katrien Peeters die violoste is en mama van 3 kinderen, zorgt zo ook voor een mooie welkome aanvulling op het muzikale geheel. Schilderkunst van Kristel Van den Eynden vult het plaatje mooi aan.

Steven Vrancken: piano, shruti, stem en compositie | Gastmuzikant Katrien Peeters : viool, stem, improvisatie & compositie | Kristel Van den Eynden: schilderkunst

Info: pianoligconcert.be, stevenvrancken.com en galerij8.be

praktische info : er zijn zitelementen ter beschikking, losse kledij aantrekken en verzorgingsmateriaal voor je baby meebrengen, samen met een zacht dekentje voor jullie beiden

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC De Stringe
Ommersheimplein 5
8570 Vichte

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 21 januari 2018
Prijs
Basistarief: 7,00 €; leden gezinsbond: 6,00 €
€ 7,0
Organisatie GC De Zinnen Anzegem
Contact cultuur@anzegem.be
056 68 82 50
Trefwoorden UiTPAS Zuidwest, theater voor kinderen, concert voor baby's, familievoorstelling, ligconcert