U bent hier:

Back to School yogakamp

+ 4 jaar

Kamp of vakantie Themakamp

Ook dit jaar leer je weer nieuwe zaken bij als je vaste klant van ons back to schoolprogramma bent. We leren of herhalen natuurlijk de beste yogahoudingen om ons klaar te stomen voor een nieuw energiek jaar. Dus wil je nog een paar dagen ontspannen voordat je weer flink moet gaan werken voor school, dan zit je bij ons goed. We gaan ons mentaal voorbereiden op wat komen gaat en kijken wat er speelt in de groep. Zo kan het zijn dat er deelnemers zijn die het lastig vinden om terug naar school te gaan of die snel een spanning voelen opkomen bij het denken aan huiswerk.
Natuurlijk zijn er ook leerlingen die uitkijken naar school en het leuk vinden om te leren hoe ze naast school ook een andere hobby verder kunnen uitdiepen, zoals yoga. We gaan in deze 4 dagen alle basishoudingen van de yoga aanleren zodat je eventueel bij de wekelijkse reeks al wat vertrouwd bent.

Ook kan het zijn dat je wat meer wilt weten over hoe het werkt met vrienden maken en in nieuwe situaties terecht komen. Hiervoor werken we aan het ontwikkelen van enkele sociale vaardigheden om de start van het nieuwe schooljaar goed te laten verlopen.

Het wordt een fijne mix van creativiteit, yogahoudingen, mindfulness en veel tips en met elkaar babbelen en spelen. Genoeg om alle energie van de vakantie wat langer vast te houden en te gebruiken voor een goede start van het schooljaar!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Dit kan jij wel!
Diagorasstraat 9
8510 Marke (Kortrijk)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 150,00 €
€ 150,0
Reservaties
Organisatie vzw Dit kan jij wel!
Contact daphne@ditkanjijwel.be
0484739007