U bent hier:

Bangerik

2 beoordelingen

Op een erg hoge berg
in een krak-krak-krakend huis
Woont Bangerik
met een heel groot hoofd.
Bij 't licht van een kaars 
maakt hij verhalen over Buitenwereld
Daar gaat zijn hart van
klop-klop-kloppen. 

En dan,
op een dag, belt ze aan.
Een meisje met heel mooie ogen
vraagt of hij naar buiten komt.
Daar gaat zijn hart van
klop-klop-kloppen.

Bangerik is een jongen die niet bang is. Niet van alleen wonen, want dat doet hij. Niet van spinnenwebben. Niet van het gekraak op de keldertrap. En zeker niet van de spoken in de kamer. Niet van de deurbel die plots gaat. En niet van het meisje dat dan binnen staat en met hem naar buiten wil. Wacht ... naar buiten?
AAAAAAAAARRRRGGHHHHHH!!!!!!!

Bangerik is de eerste samenwerking tussen Abattoir Fermé en hetpaleis. Met griezelige rasacteurs, live muziek van de bijzondere Jan De Smet en bangelijk veel schmink.

grime, WORKSHOP & PHOTOBOOT

Kom voor of na de voorstelling (18u00-19u00 of 20u00-21u00) de Bangerik in jezelf herkennen. Kom zoals je bent, met je eigen rariteitjes en angstjes, en wij geven al die Vreemderiken en Raarderiken een gelaat en spelen ermee in een wokshop. Daarna duik je in de photobooth om je bangelijke personage op foto vast te leggen. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren. (i.s.m. Etna vzw)

www.hetpaleis.be

 

 

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

pers

  • “Een nauwkeurig georkestreerd en bij vlagen geniaal sprookje over xenofobie, waarin slapstick, horror en musical moeiteloos over elkaar heen buitelen.”De Standaard ????
  • "Abattoir Fermé lokt kinderen uit hun kot met theaterstuk 'Bangerik'." - De Morgen

Info

Waar CC De Factorij Theater Maupertuis
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 15 december 2018
Prijs
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs familie standaard: € 14,00; Vriendenprijs min26: € 10,00; min26: € 10,00; Gezinsbond volwassene: € 13,00; Gezinsbond min26: € 9,00; Kansentarief volwassene: € 3,50; Kansentarief kinderen: € 2,50
€ 14,0
Reservaties
Links
Trefwoorden familie, ook voor kinderen