U bent hier:

BELEXPO heropent de deuren vanaf 30 juni !

+ 9 jaar

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

BELEXPO, de interactieve tentoonstelling over het klimaat en de steden van morgen van Leefmilieu Brussel, heropent de deuren. Tot eind augustus zal de tentoonstelling GRATIS toegankelijk zijn.
We willen een kwaliteitsvol ludiek en leerzaam bezoek voor iedereen aanbieden, in het bijzonder voor jongeren van 10 tot 14 jaar die hun zomervakantie in België doorbrengen.

BELEXPO stelt een parcours van anderhalf uur voor. Voorzien van een digitaal armbandje voeren de kinderen en hun animatoren er opdrachten uit die de levenskwaliteit verbeteren t.o.v. de klimaatveranderingen: zich verplaatsen zonder luchtvervuiling, groenten kweken, een woning verbeteren, een beroep van de toekomst kiezen,... Dankzij het digitale armbandje krijgen jullie online toegang tot een bezoekrapport.

Door de post-covid-voorzorgsmaatregelen zullen de bezoekers de volgende maatregelen moeten naleven:
•Bezoek per bubbel van 4 tot max. 12 personen na voorafgaande verplichte reservering op onze website www.belexpo.brussels (minimumleeftijd voor het bezoek : 8 jaar).
•Het dragen van een mondmasker wordt aanbevolen. Er is hydroalcoholische gel beschikbaar.
•Naleven van de veiligheidsafstand van 1,5 m met de aanwezige animatoren die het bezoek begeleiden.
•Lineair parcours en ontsmetting van de interactieve elementen van de tentoonstelling en de armbandjes meermaals per dag.

Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via info@belexpo.brussels of door de helpdesk te bellen op het nummer 0485 20 25 00.
Meer info op www.belexpo.brussels.

Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Leefmilieu Brussel
Havenlaan 86 C
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Dinsdag - zondag van 10:00 tot 17:00
Leeftijd 9+
Reservaties
  • Bel naar 0485 20 25 00
Organisatie Leefmilieu Brussel
Contact info@belexpo.brussels