U bent hier:

Benefiet Kamutamba "The Big Five" Kindernamiddag + mini concertjes

NAMIDDAG 14u30-22u MARTELARENPLEIN ***GRATIS***
We starten in de namiddag om 14u30 op het Martelarenplein voor Het Depot met live concerten van:
• MOODY MAE – Zij brengen Engelstalige hiphop met een boodschap. Zet je schrap voor aangrijpende rhymes op een live bedje van funk, soul en een ‘touch of jazz’!
• AND THEN CAME FALL – Klinkt al seen loodzware warmte die overgaat in een kille zucht. De teksten van Annelies Tanghe snijden, kerven en krassen door je ziel maar in symbiose met de muzikale mantel die Sam Pieter Janssens rond de nummers legt puren ze uit in ware schoonheid.
• GUY’S BITHCES – The party don’t start ‘till these bitches walk in!
• FALUP TSAR – Sara en Mien bezingen samen romantisch hun klungeligheid. Met de marimba op de vloer proberen ze alle oma’s voor hun te winnen.
• FOUGASSE – Zij brengen covers die soms verrrassend ver weg kruipen van het origineel. De samenzang is belangrijk, net als het spelplezier! Van Sade tot Tom Waits, van Depeche Mode tot 16 Horsepower, maar ook van Elvis Costello tot Calexico, ...

En er is ook kinderanimatie. Yes, uw kinderen zullen geanimeerd worden.
Naast een springkasteel en een schminkstandje kunnen de kleine en grote kindjes genieten van bijzondere kinderanimatie gebracht door Afrika@Home. 4 begeleiders in afrikaanse klederdracht zorgen voor een actieve kennismaking met de afrikaanse cultuur. Naast het knutselen en het spelen, komen we in deze workshop ook allerlei te weten over de leefomstandigheden van andere kinderen en nemen ze je mee op een boeiende ontdekkingsreis.

Er zijn ook heerlijke ijsjes van Coupe Matadi verkrijgbaar. En voor de mamies en de papies is er een wijnstand. Deze wordt aangeboden door Le goût du vin.

BBQ 17u-20u MARTELARENPLEIN - INSCHRIJVEN verplicht (via www.kamutamba.be)
*** 15 EURO – Volwassene – Vlees of Veggie ***
*** 8 EURO – Kids – Vlees of Veggie ***

En, last but nog least, onze o-ver-heer-lij-ke bbq aangeboden door topchefs:
Koen Tossyn, Guust & Maarten Hedebouw

Inschrijven verplicht VOOR donderdag 13 juni 2019!!!
Wees er tijdig bij want er is maar plaats voor 350 personen en op=op.

DE MOSSELEN & FUIF 22u HET DEPOT
*** Voorverkoop & Kassa 10 EURO***

Om 22u30 starten we in de grote zaal van Het Depot met een live optreden van DE MOSSELEN. Wie erbij was in 2013 in het uitverkochte Depot weet waarover we praten. Le-gen-da-risch. De Mosselen staan garant voor een avond vol ambiance en toffe muziek. Ze speelden de zaal plat en we verwachten deze keer minstens hetzelfde.

Aansluitend knallen we de beats door de boxen en wordt de fuif opgang getrokken door BOBBY EWING. Bobby neemt ook dit jaar zijn vrienden van MENSCH, ERGER JE NIET! mee. Wij worden er al nostaglisch van en kijken mega hard uit naar de dj-set van WONTIME. En afsluiten doen we met, toch ondertussen ook al, een vaste waarde: LOFNER.

Vergeet geen TICKETS te kopen. Remember. Dit kan op www.kamutamba.be.
En snel zijn is de boodschap, want de tickets gaan hard.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Muziekcentrum Het Depot
Martelarenplein 12
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 15 juni 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie VZW Kamutamba
Trefwoorden ook voor kinderen