U bent hier:

Bestel je carnavalbal-in-je-kot pakket!

Gezinsbond Nijlen & Ferm Nijlen slaan de handen in elkaar. In deze coronatijd is er helaas geen kindercarnavalbal mogelijk maar dat betekent niet dat je thuis niet kan feesten! Op 17 februari 2021 plannen we alvast een livestream met carnaval-dj. En om het feesten thuis nog leuker te maken kan je tot 6 februari 2021 het enige echte carnaval-in-je-kot-pakket bestellen! Toppie!
Ons carnavalbal-in-je-kot-pakket bevat voldoende inhoud voor een gezin met twee kinderen (en er kan gerust een mama/papa/oma/opa mee smullen en iets drinken). Eén pakket kost 10 euro. Inhoud carnavalbal-in-je-kot-pakket: - confetti, serpentines en ballonnen - een fles kinderchampagne - een kant-en-klaar ingrediëntenpakket om thuis verse pannenkoeken te bakken (reken 10 à 12 pannenkoekjes) - een DIY-fotobooth-pakket (maak zelf enkele leuke attributen en hou een fotoshoot) Leden van Gezinsbond of Ferm krijgen nog een kleine extra verrassing bezorgd. Vooraf bestellen en betalen is verplicht en verloopt via dit in te vullen formulier: https://forms.gle/CXGYC3osCmbtDc4w7 of stuur een mailtje naar gezinsbondnijlen@gmail.com.

Info

Waar In je eigen buurt
(bij jouw thuis)
2560 Nijlen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 13 februari 2021
Prijs
Levering aan huis in Bevel, Kessel en Nijlen inbegrepen. Afhaal ook mogelijk.
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Nijlen
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond