U bent hier:

Binnen kijken in het kasteel van Jeanne de Merode

+ 7 jaar

Wie heeft er nog nooit gedroomd om eens binnen te kijken en op ontdekking te gaan in een echt kasteel?
In de herfstvakantie komen dromen uit voor kinderen van de lagere school.
Op donderdag 5 november 2020 staat er in het kasteel van gravin Jeanne de Merode een verkleedkoffer klaar. Eenmaal omgetoverd tot architect, dienstmeid, gravin of een andere kasteelbewoner neemt een enthousiaste gids je mee op een speels, interactief avontuur door de kamers, gangen en geheime plekjes van het kasteel.
Vergeet niet om vooraf een ticketje te kopen bij Toerisme Westerlo. Omdat de kinderen de hoofdrol krijgen, hoeven volwassenen niet te betalen. Per reservatie kunnen er niet meer dan twee volwassenen mee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Kasteel Jeanne de Merode
Boerenkrijglaan 61
2260 Westerlo

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 5 november 2020
Leeftijd 7+
Prijs
Basistarief: 5,00 €; Volwassenen: 0,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Toerisme Westerlo
Contact info@toerismewesterlo.be
014 54 54 28
Trefwoorden binnenkijken, kasteel Jeanne de Merode, kasteel, bezoek, actieve rondleiding, verkleedkoffer, rondleiding, gids, activiteit lagere school, kinderen, herfstvakantie, activiteit kinderen herfstvakantie, activiteiten herfstvakantie, Westerlo, Merode, De Merode, Jeanne de Merode, Kasteel de Merode, Kempen, slecht weer, Uitstap bij slecht weer