U bent hier:

Binti (8+)

+ 6 jaar

Film Cursus of workshop Animatie en kinderfilms Creativiteit Cinefiel

Nieuw dit seizoen: ‘Filmfratsen’ op zondag! Vanaf 10u trakteren we je op een experimenteerlab rond film & multimedia, gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige of gewoon supergoede film voor het hele gezin. We trappen ‘Filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+).
Ook dit seizoen verwent Cc Strombeek met de betere familiefilms.

Tijdens het nieuwe concept ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlab rond film & multimedia, gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige, verrassende of gewoon supergoede film voor het hele gezin.

Ontdek tijdens het experimenteerlab, samen met (o)ma en (o)pa, hoe een GreenKey werkt en maak een bijpassende slogan (nadien thuis te downloaden)!
Je mag in het Stop Motion lab jouw eigen mini-animatiefilmpje creeëren. 

We trappen ‘Filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+) van regisseuse Frederike Migom en met Joke Devynck en Baloji in de hoofdrol.

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.

Winnaar Beste Film (professionele jury) op het JEF festival, winnaar Grote prijs en speciale vermelding van kinderjury op FIFEM (Montréal).
Ensor voor beste jeugdfilm op Filmfestival Oostende! Proficat aan de hele Binti-crew :-)
Audiodescriptie beschikbaar via Earcatch 

Info

Waar Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 29 september 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: € 8,00; Abo6: € 8,00; Abo10: € 8,00; Abo6: € 8,00; Abo extra: € 8,00; Basisprijs: € 8,00
€ 8,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Links