U bent hier:

Bloso-centrum Domein Hofstade

5 beoordelingen

Een groot strand met bewaakt zwemzone (openluchtzwembad), een grote speeltuin met aparte peutertuin en geen gedeeltelijk beschermd natuurlandschap. Diverse sportmogelijkheden onder begeleiding. Je vindt hier ook een sportweide en een multifunctioneel omnisportveld. Aan het domein is bovendien een overdekt zwembad en sporthal verbonden.
Het Bloso-centrum Domein Hofstade is al jaren een openluchtrecreatiepark voor het brede publiek.

De veelzijdige sportinfrastructuur midden in een 160 ha groot natuurgebied biedt een uitgebreide waaier aan mogelijkheden. Er zijn inderdaad weinig plaatsen in Vlaanderen waar men beschikt over een sporthal waarin de meeste indoorsporten kunnen worden beoefend, een zwembad en een watervlak voor het beoefenen van watersporten.

Het Bloso-centrum Hofstade huisvest tevens het Sportimonium, een gezamenlijk project van de v.z.w. Sportmuseum Vlaanderen en de v.z.w. Vlaamse Volkssport Centrale. Meer info: 015/61.82.22 of www.sportimonium.be

Het centrum is ook een trekpleister voor vele duizenden ééndagstoeristen die ontspanning vinden op het 650m lange strand met zijn bewaakte zwemzone, in de vernieuwde speeltuin en in de tavernes. Er zijn ook talrijke wandelpaden, een loopparcours, een mountainbike- en fietsroutes aanwezig voor de recreatieve sporter.

Info

Links
Waar Bloso-centrum Domein Hofstade
Tervuursesteenweg
1981 Hofstade

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag
Trefwoorden ook voor kinderen, Buitenspeeltuin, openluchtzwembad, binnenzwembad, jongerentip, nosportvlaanderen activiteit, OpnieuwOpen