U bent hier:

Boomplantactie - UITGESTELD NAAR LATERE DATUM

Inwoners van de gemeente Denderleeuw kunnen GRATIS een boompje aanvragen voor in hun tuin. Er wordt maximaal één boompje voorzien per adres. Bestellen kan tegen uiterlijk vrijdag 20 november. Wees snel want de voorraad is beperkt. Bestellen kan via deze link: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzOTz7tEOiwD7gKbB4qHXFDt9tDSAqXe0plbBBk-FZR0m7DQ/viewform

BOOMSOORTEN:
Meidoorn
(Crataegus monogyna), Wilde Lijsterbes (Sorbus aucuparia), Zomereik (Quercus robur), Zwarte els (Alnus glutinosa) en Kardinaalsmuts (Euonymus)

Natuurpunt Denderleeuw staat in voor de verdeling van de de boompjes op zaterdag 28 november, tussen 10 en 13 uur. Ter plaatse krijg je meer info over de boomsoorten zodat je zeker de juiste boom in jouw tuin plant

De boomplantactie is een actie van beweging.net Denderleeuw. Opnieuw staat de luchtkwaliteit centraal in deze actie, maar met de focus op een reductie van CO2 in plaats van fijn stof.

Indien men geen tuin heeft is er de mogelijkheid om toch boompje te bestellen en dit vanaf 13 uur samen met de vrijwilligers van Natuurpunt Denderleeuw te planten op een terrein in de Wellemeersen.

Info

Links
Waar Oude kantine Rode Duivels- nu depot Natuurpunt,
op het einde van de Zavelputstraat
9470 Denderleeuw

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 november 2020
Organisatie Natuurpunt Denderleeuw
Contact joost.mertens2@telenet.be
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, ook voor kinderen, bomen planten