U bent hier:

Boudewijn Seapark

41 beoordelingen

In het Boudewijn Seapark in Brugge kan je dolfijnen bekijken in het dolfinarium alsook heel wat pret beleven op attracties als een ijspiste, een waterglijbaan, een reuzerad, een paardemolen en nog vele andere... Er is meer dan 2.000 m² speelplezier voor de aller kleinsten, met springkastelen, avonturenbanen, kettingmolen enz.
DOLFINARIUM
Het Boudewijn Seapark herbergt het grootste en vooral ook modernste dolfinarium van Europa. Zodra je de Dolfidroom binnenkomt, word je als het ware opgenomen in de wereld van de zee. Dankzij de 40 meter lange doorkijkwand hoef je helemaal niets van het unieke spektakel te missen en kan je van hl dichtbij kennismaken met de dartele dolfijnen en de speelse Californische zeeleeuwen. Je zal samen met jouw (klein)kinderen de allerbeste herinneringen bewaren aan de spetterende show boordevol dolle fratsen en sierlijke sprongen.

ZEEHONDENEILAND
Duik na je bezoek aan de Dolfidroom ook het themapark in en bewonder daar de zeehonden op het Zeehondeneiland. In een heel natuurlijke omgeving zie je ze in volle actie, maar ook in complete rust, wanneer ze voor hun verzorgers poseren. Tijdens een van de interactieve presentaties die 2 tot 3x per dag worden gehouden, geven zij jou uitleg over het leven van deze zeezoogdieren. Na de voorstelling kan je volop vragen stellen aan onze verzorgers. Dankzij de geluidsinstallatie kan iedereen de vraag- en antwoordsessie perfect volgen. Wil je nog meer informatie, steek dan gerust je licht op in het audio-visuele parcours dat permanent kan worden gevolgd. Door de panoramische doorkijkwand ontdek je de zeehonden ook onder water.

ROOFVOGELPRESENTATIE
Boudewijn Seapark presenteert ook een heel leerrijke en adembenemende roofvogelpresentatie. Je maakt van heel dichtbij kennis met zee-arenden, maar ook met gieren, uilen, buizerds en valken. De papegaaien en ara's kleuren je dag. Ze zullen ook jouw hart stelen als je ze ziet fietsen, of als ze zich op jouw schouder komen neervlijen.

DIERENPARK
Hou je van dieren, wil je graag middenin de natuur genieten van alpacas, Vietnamese hangbuikvarkentjes, echte rendieren, nandoos, pauwen en zelfs koppige ezels wandel dan eindeloos rond in het dierenpark met tientallen nieuwe en verrassende bewoners.

ATTRACTIES
Een dagje uit naar het Boudewijn Seapark is ook een echt avontuurlijke gebeurtenis ! Het unieke thema van zeezoogdieren herken je meteen in de tientallen attracties. Ook jij krijgt ongetwijfeld de kriebels in de buik op de Orca Ride, een roetsjbaan met een snelle duik van maar liefst 12 meter naar de donkere dieptes van de zee. Of trotseer de ruwe golven vanop de Sancta Maria 1492, een levensecht piratenschip.

KINDERSPEELPARADIJS
Voor de kids heeft het Boudewijn Seapark een supercool speelparadijs. Een verzand vissersdorp met alles erop en eraan voor eindeloos speelplezier met ballenbad, bruggetjes, klimrekken, glijbanen boven onder en door elkaar. Voor de allerkleinsten is er Bambinoland, een speeltuin waar je je jonge volkje veilig zijn hartje kan laten ophalen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Boudewijn Seapark
Alfons De Baeckestraat 12
8200 Sint-Michiels

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag
Contact info@boudewijnpark.be
Links
Trefwoorden ook voor kinderen, pretpark, pretparkuittip, Ijsschaatshal, Buitenspeeltuin