U bent hier:

Breakdance

+ 6 jaar

Cursus of workshop Moderne dans

Breakdance is een mix van dans, acrobatie en vooral originaliteit. Het is een onderdeel vande hiphopcultuur ontstaan in de achterbuurten van New York. In 'battles' proberen ze elkaar te overtreffen met spins, back flips en body-rock. Het is een swingende manier van bewegen die je doet op stoere, funky hiphop of r en b muziek. Het is een dansstijl met hele snelle en dynamische moves, maar tegelijk ook heel gecontroleerd en gedetailleerd. De boodschap is bouncen op de beat en je volledig geven! Er zijn lessen voor beginners tot gevorderden op woensdagnamiidag en zondagvoormiddag. Kijk op www.de-ingang.be voor gedetailleerde info. 

Info

Links
Waar Danshuis De Ingang
Hurstweg 8 (zijstraat Wiedauwkaai a/d spoorwegovergang)
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • tot
  • tot
Leeftijd 6+
Prijs
Basis: EUR 88,8 ; Student/kind: EUR 76,8 ; Kansentarief uitpas: EUR 17,8 ;
€ 88,8
Organisatie Danshuis De Ingang
Contact info@de-ingang.be
(32) (0)9 220 82 96
Trefwoorden danspunt, UITPAS Gent, dansles, LBA, wijk_muide_meulestede_afrikalaan, wijk_wondelgem, wijk_rabot_blaisantvest