U bent hier:

BREAKING BOUNDARIES _ DE OLYMPISCHE SPELEN VAN ANTWERPEN 1920 TOT TOKIO 2020

+ 9 jaar

Tentoonstelling Samenleving

Ontdek het verhaal van de unieke Antwerpse Spelen. Reis door de olympische geschiedenis, en bewonder buitengewone prestaties! Kom alles te weten over de strafste records, de markantste sportfiguren en de grootste doorbraken. We verleggen samen met atleten van toen en nu onze eigen grenzen als Sport- en Olympisch museum. Zoek je eigen grenzen op en meet je conditie met die van olympische atleten van toen en nu. Een tentoonstelling vol sport en spel voor alle leeftijden.
DE ALLEREERSTE OLYMPISCHE SPELEN NA DE WERELDOORLOG!
Het was de enige keer dat de Olympische Spelen in België plaatsvonden. Ontdek hoe ons land en de atleten hun grenzen verlegden tijdens de allereerste Olympische Spelen na wereldoorlog I. Het waren Olympische Spelen met de allereerste eedaflegging, de allereerste Olympische vlag, symbolen en rituelen die nu nog steeds in gebruik zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sportimonium Sport- en Olympisch museum
Ingang E Sport Vlaanderen domein Hofstade, Trianondreef 19
1981 Hofstade (Zemst)

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer

tot

Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief: 12,00 €; 7 t/m 25 jaar: 9,00 €; 65 +: 11,00 €; 0 t/m 6 jaar: 0,00 €; kansentarief met UITPAS: 1,00 €; Vakantieparticipatie met reservatie: 1,00 €; European dissability card: 1,00 €
€ 12,0
Reservaties
  • Bel naar 015 618 222
Organisatie Sportimonium
Contact reservaties@sportimonium.be
Trefwoorden 100 jaar olympische spelen, museumpassmusees museumpas, SPORT, OpnieuwOpen