U bent hier:

BRICKS IN THE CITY, Kunst en humor met miljoenen LEGO® steentjes

+ 4 jaar

Meesterlijke LEGO® steentjes in de Beurs
LEGO, LEGO en nog eens LEGO. Bewonder meer dan 80 fantastische LEGO creaties in Handelsbeurs Antwerpen. Blikvanger van deze prachtige tentoonstelling is ongetwijfeld de vijf meter hoge,  indrukwekkende en kleurrijke mozaïek gemaakt met LEGO stenen, geïnspireerd op het wereldberoemde schilderij 'De Aanbidding der wijzen' van Rubens. Naast wereldberoemde kunstenaars worden ook bekende Vlamingen, filmsterren, striphelden en royals op kunstzinnige of humoristische manier vereeuwigd in LEGO blokken. BRICKS IN THE CITY is gegarandeerd plezier en ontspanning voor  jong en oud. Speciaal voor de allerkleinsten omvat de tentoonstelling ook een Zoek de Dino speurtocht doorheen het parcours van de expo.

Wie helemaal voor een unieke en sfeervolle beleving wil gaan, kan ook kiezen voor BRICKS IN THE CITY by night, waarbij de Antwerpse Handelsbeurs, het oudste beursgebouw ter wereld, magisch uitgelicht wordt op de tonen van muziek tijdens je bezoek aan de expo.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Handelsbeurs Antwerpen
Twaalfmaandenstraat (zijstraat Meir)
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer

tot

Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 15,00 €; Senioren (65+) en studenten: 12,00 €; Family Pass (2 volwassenen + 2 kinderen: 40,00 €; 1 extra kind bij Family Pass: 7,00 €; Kinderen (4 tot 17): 10,00 €; Kinderen (<4): 0,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie Handelsbeurs Antwerpen Events
Contact info@handelsbeursantwerpen.be
Trefwoorden lego, legofans, tentoonstelling, wattedoen, expo, Familieuitstap, familie, kinderen, citytrip, fun, jongerentip