U bent hier:

Buitenspeeldag 2019

+ 3 jaar

1 beoordeling

Joepieeee! Op zaterdag 4 mei organiseert de Jeugddienst in samenwerking met de jeugdraad van Buggenhout opnieuw de Buitenspeeldag! Even weg met die tv, smartphone of tablet en lekker buiten ravotten! Want buiten spelen is leuk en gezond!
Dit jaar is het thema cowboys en indianen. Kinderen die verkleed komen als stoere cowboy of wilde indiaan hebben alvast een streepje voor. Wat kan je allemaal verwachten? Springkastelen, een rodeostier, samen op schattenjacht gaan, een knutselhoek waar je oa indianentipi’s en indianentooien leert knutselen, ponyrijden, stokpaardjesrace, een workshop Arrow Tag waar je leert schieten met pijl en boog en zo veel meer! Voor de allerkleinsten is er ook een kleuterhoek voorzien. Er is dus voor ieder wat wils!

De inkom bedraagt slechts €1. Hier zit een drankje en een 4-uurtje inbegrepen en elk kind krijgt ook een leuk gadget mee naar huis. Er wordt ook een tarras voorzien voor de ouders. Het is echter niet de bedoeling om je kind bij ons achter te laten. Blijf gerust iets drinken terwijl je kind ravot of ravot samen met je kind!

Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Speelplein Spelemee
Platteput 10
9255 Buggenhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 4 mei 2019
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 1,00 €
€ 1,0
Trefwoorden buitenspeeldag2019