U bent hier:

Bumba Op Reis

+ 3 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Ga met Bumba en zijn vrienden op wereldreis naar the Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië. Geniet van deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.
Beste Bumba fan,Omwille van overheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus gaan de voorstellingen van 'Bumba op reis' niet door.

Studio 100 werkt momenteel hard om hiervoor een oplossing te vinden. Je wordt via e-mail persoonlijk op de hoogte gebracht van verdere info omtrent de verplaatste voorstellingen.Voor updates en verder nieuws kan je terecht op de website van Studio 100.Met vriendelijke groeten,

Tele Ticket Service & Studio 100Bumba gaat op reis en kleine Pim mag mee. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat, totdat ze Babilu kwijtraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze de wereld rond. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Kom het zelf ontdekken! Samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu, Tumbi en Poppa zijn ook Li-Ling, Ituku en Zinzi van de partij.


O ja… en dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling heel geschikt voor de allerkleinsten!Koop hier je tickets. https://studio100.com/be/nl/algemeen/shows/bumba-op-reis-be.


Ticketprijzen (incl. servicekosten):

Cat 1: € 19,99

Cat 2: € 16,99


Toegankelijkheid

Voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders zijn er voor elke voorstelling plaatsen voorbehouden. Deze plaatsen zijn telefonisch te reserveren bij de ticketpartner in kwestie via 070/345.345.  

Info

Links
Waar cultuurzaal Oud Gasthuis
Huinegem 2-4
1730 Asse

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 18 april 2020
Leeftijd 3+
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Studio 100
Trefwoorden early arts