U bent hier:

Carnaval door België: Confetti en tradities

+ 6 jaar

Naar aanleiding van Carnaval stak het BELvue museum een activiteitenboekje in elkaar voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar om thuis te kunnen doen. Dit boekje “Carnaval door België: confetti en tradities” is opgedeeld in 7 delen, die elk overeenkomen met een dag van de week. Iedere dag worden de carnavalstradities van een Belgische stad belicht. Kenden de kinderen deze volksverhalen al? Zouden zij bepaalde tradities willen zien evolueren? Met vrolijke educatieve spelletjes, creatieve knutselopdrachten en kritische sociale vragen, ontdekken uw kinderen spelenderwijs de bekende en minder bekende Belgische carnavalstradities!
» Download jouw boekje hier: https://bit.ly/3q7qfoZ.
» Deel jouw creatie met ons via social media onder de hashtag #BELvuemuseum!
» Luister naar onze Carnaval-afspeellijst met geweldige liedjes, tutorials en leuke tips, op ons YouTube-kanaal: https://bit.ly/3pQuVPX.

Praktische Info
"Carnaval door België - Confetti en tradities" is een thuisactiviteit.

Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar online
nvt
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer

tot

Leeftijd 6+
Reservaties
  • Bel naar +00 32 2 500 45 54
Organisatie BELvue museum
Contact info@belvue.be