U bent hier:

Ciné Solidair: Ket & Doc

+ 9 jaar

Film Kortfilm

Radio Felix
Felix presenteert zijn eigen radioprogramma – Radio Felix – waarin hij bericht over politieke wantoestanden en spannende tenniswedstrijden. Allemaal in zijn eigen verzonnen nieuwswereld. In Radio Felix vindt hij een rustpunt waar hij de confrontaties die hij door zijn autisme op school ondervindt een plaats kan geven.

Bertha en de wolfram

Bertha levert een heroïsch gevecht met haar ultieme vijand: Wolfram. De dokter vertelt haar wat Wolfram precies is: een ziekte die haar zenuwstelsel aantast met ingrijpende gevolgen. Bertha’s geheime wapen in dit gevecht is haar creativiteit. Samen met een bevriend kunstenaar bereidt ze een tentoonstelling voor. Daar heeft Bertha lang naar uitgekeken. Hoewel ze het gevecht met Wolfram niet kan winnen, gooit ze al haar energie in de strijd.

Circus zonder tent

Romy moet afscheid nemen van haar klasgenoten, want ze gaat naar Frankrijk. Niet op vakantie, maar om er te werken. ‘Circus zonder tent’ vertelt het verhaal van een dochter uit een circusfamilie met grote dromen en ambities.

Papamagneet

Kwinten mist zijn beste vriend Obi, die net is verhuisd. Nog meer mist hij zijn vader, die vaak op missie is voor de marine. ‘Papamagneet’ is een documentaire voor kinderen over gemis en hoe daarmee om te gaan.

Fien, Jip & Fien

Jip (11 jaar) is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien (9 jaar) alles over weten. Ze is nieuwsgierig maar ook een beetje jaloers. Zal de liefde hun onafscheidelijke band verbreken? En is het niet stom dat Jips liefje ook Fien heet?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Z33
Bonnefantenstraat 1
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Leeftijd 9+
Organisatie Z33
Trefwoorden jongerentip