U bent hier:

Cirque Content Pour Peu - Entre le Zist et le Geste

Theatervoorstelling Circus

Zin in een klein leuk pareltje voor iedereen van 5 tot en met 99 jaar? Dan mag je deze Entre le Zist et le Geste (vrij vertaald: ‘met vallen en opstaan’) van het Franse duo Cirque Content Pour Peu niet missen. Met enkel hun pure lichamelijke acrobatie raken ze door een onvoorzichtigheid verstrikt in een web van allerlei absurde situaties. Soms voelen ze zich verloren en soms zijn ze duizend man sterk, maar steeds krabbelen ze overeind. Een voorstelling met veel humor gekruid en met hinten burleske en stomme film, beter kan je het op een doordeweekse namiddag paasvakantie niet treffen.
EXTRAATJE: Word zelf circusartiest!
Aansluitend op de voorstelling zetten échte circusartiesten je kinderen op weg om zelf aan de slag te gaan. Bordjes draaien, steltlopen, jongleren, bal- of tonlopen … Het kan allemaal.

Geschikt vanaf 5 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Schakel
Schakelstraat 8
8790 Waregem

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 13,00 €; -26 j: 9,00 €; -13 j: 6,00 €
€ 13,0
Reservaties
Organisatie CC De Schakel
Contact 056 62 13 40
Trefwoorden vlieg, ook voor kinderen, bevestigd2020