U bent hier:

Couleur Café

Het festival Couleur Café is dit jaar aan zijn dertigste editie toe. Het alternatieve festival voor reggae, soul, hiphop, Latino, elektronische en wereldmuziek viert die verjaardag in blakende gezondheid, want sinds de verhuis twee jaar geleden van Tour & Taxis naar het Ossegempark is Couleur opnieuw een groentje in de festivalzomer. De gezellige, feeërieke en goed bereikbare site in de schaduw van het Atomium was al bekend van het jazz- en
bluesfestival Brosella, maar Couleur Café voegt daar een dimensie aan toe. Even voorbij de ingang aan het Atomium voorziet Couleur Café drie podia. Eén in het Groentheater - de middelgrote Green Stage - een kleintje tussen de bomen - de Blue Stage - en de grote Red Stage op het grasveld naast de Madridlaan. De camping strijkt neer aan het Koning Boudewijnstadion.
Omdat het Ossegempark beschermd is, is het festival ook ecologischer en schoner dan ooit. Wat niet wil zeggen dat er naast de muziek geen plaats zou zijn voor nevenactiviteiten. Eetstandjes, een graffiti-expo, de kleinste discotheek ter wereld, een Namasté-tempel, een Secret Bar, een Chill Out zone …. Vorig jaar kwamen 60.000 toeschouwers af op de driedaagse. Zorg dat je er dit keer ook bij bent!

Info

Waar Atomiumsquare
Atomiumsquare
1020 Laken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 28 juni 2019 tot 30 juni 2019
Organisatie Zig-Zag
Contact festival@couleurcafe.org
Links
Trefwoorden Muziekfestival2019, indiestyle, ook voor kinderen