U bent hier:

CREATIEF ECO LAB

+ 4 jaar

Cursus of workshop Meerdere kunstvormen

We stellen onze eigen aanwezigheid in onze atelierruimte, in het gebouw van de Rinck en in de omgeving rondom de Rinck in vraag. Hoe beïnvloed onze aanwezigheid de ruimte, de lucht rondom ons?
Hoe kunnen wij deze omgeving op een ecologische manier her-creëren?
Tijdens het Creatief Eco Lab zullen we leeftijdsgroepen vormen. Elke leeftijdsgroep volgt in het begin zijn eigen creatieve weg. Na een bepaalde periode worden de creaties van al de groepen aan elkaar gelinkt en vervolgens samen gebracht tot één grote ecologische installatie in en rondom het gebouw van de Rinck.
Deze installatie zal veranderen en groeien tot het einde van het Lab en uiteindelijk misschien wel volledig worden opgenomen in zijn omgeving!
Wat zullen we concreet doen: tuinieren, koken, soundscapes maken, lichaam en stem performances, beeldende werken maken en zeker ook redeneren, overleggen, praten en plezier beleven!
Heb je een creatieveling thuis tussen 4 jaar en 12 jaar, schrijf haar/ hem dan zeker in om deel te nemen aan het Creatief Eco Lab!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC DE RINCK
Dapperheidsplein 7
1070 Anderlecht (Brussel)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 oktober 2019 tot 15 januari 2020
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 60,00 €; paspartoe kansentarief: 15,00 €
€ 60,0
Organisatie KIDS HECTOLITER
Contact derinck@vgc.be
Trefwoorden creatief ecologisch recyclage kunst, kinderen kleuters muziek koken soundscapes, schilderen knutselen muziek maken, performance tuinieren filosoferen