U bent hier:

Cultuurmarkt van Vlaanderen 2017

1 beoordeling

Festival Tekst en muziektheater

De Cultuurmarkt van Vlaanderen geeft het feestelijke startschot van het nieuwe cultuurseizoen. Een gratis cultuurfeest in Antwerpen, met een reuzegrote infomarkt en live optredens op 25 locaties. Helemaal gratis.
De laatste zondag van augustus geeft de Cultuurmarkt van Vlaanderen het startschot van het nieuwe cultuurseizoen. Overal in de Antwerpse binnenstad vind je informatie om je culturele agenda voor de volgende maanden te vullen. Van aan het Station tot aan de Schelde. Helemaal gratis.

Op de reuzegrote culturele infomarkt presenteren 165 organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun nieuwe programma. Muziekorganisaties vind je op de Grote Markt, de musea presenteren zich op de Meir, theaterhuizen spelen op de Groenplaats, het vormings- en circusaanbod kan je mee beleven op het Steenplein. De cultuurcentra vind je op de Suikerrui.

Op 25 binnen- en buitenlocaties zijn er gratis optredens. Zo kan je de sfeer opsnuiven van het stevige theaterwerk in het Fakkeltheater en HETSTEEN.

Amateurtheater vind je onder meer op de Sint-Nicolaasplaats en bij Gast in de Hofstraat.

Muziekliefhebbers komen volop aan hun trekken op de Grote Markt. Jazzmuzikanten hebben een eigen podium op de Meir en brassbands laten hun koper blinken op de Groenplaats. Er is ook een ruim aanbod klassieke muziek, een stevig comedyluik en verschillende musicalacts.

De Cultuurmarkt is ook de ideale gelegenheid om er met het hele gezin op uit te trekken. Door de Vliegroute te volgen maak je kennis met het nieuwste cultuuraanbod voor families. Bij standen met het Vlieglogo kunnen kinderen een opdracht uitvoeren of een voorstelling bijwonen en krijgen in ruil een stempel. Een volle stempelkaart kunnen ze vervolgens aan de Vliegstand inruilen voor een fijne verrassing!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Antwerpen Centrum
onbepaald
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 27 augustus 2017
Prijs gratis
Organisatie Prospekta
Links
Trefwoorden ook voor kinderen