U bent hier:

D’IRQUE & FIEN: SOL BÉMOL (6+)

+ 6 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater Circus

We zijn allemaal onderweg, met gevulde valiezen, het leven aan het beleven. Evenwicht is soms zoek, harmonie is niet makkelijk. Iedereen draagt bij in zijn eigen taal. Onze taal is die van het circus.
‘Bedankt om de poëzie uit te vergroten. Jullie zijn echte gelukmakers’. Dirk en Fien vonden ooit dit briefje onder de ruitenwisser van hun wagen en namen het ter harte. Fien is muzikante. Dirk is circusartiest. Twee liefjes die elkaar zoeken, elkaar verliezen en weer vinden in de gedeelde hoop om met de partituren van het leven samen een concert te spelen. Theatrale acrobatieën vermengen zich met muziek; zowel Dirk als de piano van Fien tarten de wetten van de zwaartekracht. In duet balanceren ze van plek naar plek, van ontmoeting naar begroeting. Een reis vol uitdagingen en verrassingen, herkenbaar voor alle nieuwsgierige zielen.

Na meer dan vijf jaar toeren met CARROUSEL DES MOUTONS presenteren d’irque & fien met veel plezier hun nieuwe productie. Ze verrassen en ontroeren graag als beeldendragers en verwonderaars.
SOL BÉMOL is onmiskenbaar dromerig en grappig. Gemaakt met hart en ziel door Dirk Van Boxelaere en Fien Van Herwegen. SOL BÉMOL won begin juni de eerste prijs voor beste circusvoorstelling 2017 TAC-Valladolid.

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: € 16,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 15,00; Mini extra ticket met code: € 15,20; Midi extra ticket met code: € 13,60; maxi extra ticket met code: € 12,00
€ 16,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links
Trefwoorden podium, muziektheater, uitinmijnregio, beersel, circus, familie, kindinbeersel, kinderen