U bent hier:

Dag van de natuur voor groot en klein: handen uit de mouwen!

Maaien, wilgen knotten, bomen planten: tijdens de Dag van de Natuur steekt iedereen de handen uit de mouwen. Zin om lekker moe te worden in de frisse buitenlucht en tegelijk de natuur vooruit te helpen? Help mee op 22 november in de Uitkerkse Polder! Ook de kinderen zijn welkom.

Tijdens de Dag van de Natuur leef je je helemaal uit in de prachtige omgeving van het bezoekerscentrum. Je maakt er kennis met vrijwilligers die het hele jaar door de natuur in je buurt beheren. En zo kunnen zij tijdens de Dag van de Natuur grotere klussen klaren tijdens een grote knip-, snoei- en maaibeurt rond het bezoekerscentrum.

Kom alleen, met je familie, vrienden of collega's. Ook jeugdverenigingen zijn van harte welkom!
Een Dag in de Natuur: goed voor je gezondheid, om je natuurkennis uit breiden, om nieuwe contacten te leggen, .... en om achteraf samen de dorst te lessen.

We sluiten af met een GRATIS PANNENKOEK EN DRANKJE VOOR ALLE DEELNEMERS.

PRAKTISCHE INFO
 • Welkom als je geen verdachte symptomen vertoont (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38 C°) of samenleeft met personen met COVID19 of kenmerkende symptomen als koorts (vanaf 38 C°) of benauwdheidsklachten.

 • Elke deelnemer (of gezinsbubbel) houdt 1,5 meter afstand van anderen en van de begeleiders. Op de werklocatie wordt voldoende spreiding voorzien.

 • Vanaf 12 jaar verplicht om je eigen mondmasker mee te brengen. Een mondmasker is verplicht te dragen wanneer social distancing niet mogelijk is. 

 • Elke deelnemer heeft of krijgt zijn persoonlijk werkmateriaal. Wissel tijdens de werkdag geen materialen uit onder elkaar. Er is ontsmettingsalcohol beschikbaar op de werklocatie.

 • INSCHRIJVEN VERPLICHT - MAXIMUM 15 DEELNEMERS
  > Vul voor elke deelnemer een nieuw inschrijvingsformulier in (zie groene knop "INSCHRIJVEN")

 • Meebrengen:
  • eigen werkkledij: laarzen, handschoenen
  • eigen dorstlesser
  • ontsmettingsgel of spray (1 per persoon of gezin wordt aangeraden)
  • mondmasker (1 per persoon verplicht mee te brengen vanaf 12 jaar)

Info

Links
Waar Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder
Kuiperscheeweg 20
8370 Blankenberge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Reservaties Inschrijven
Organisatie Natuurpunt Blankenberge
Contact uitkerksepolder@natuurpunt.be
050 429040
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, beheerwerken, Dag van de natuur, ook voor kinderen, Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder, Wilde Buiten Dingen, Corona-proof, Bevestigd2020