U bent hier:

De Halloweentocht van Chiro Meise

+ 6 jaar

Chiro Meise organiseert dit jaar 'De Halloweentocht door Meise'. Hier gaan de kinderen een tocht maken van ongeveer een uur waar ze zullen schrikken, lachen en roepen. Dit wordt gedaan in bubbels van 10 voor de -12 jarigen, deze bubbels worden ook telkens begeleid door de leiding. Voor de +12 jaar zullen we werken in bubbels van 5. Hierbij zijn mondmaskers verplicht!
Elke bubbel zal om de 10min vertrekken. Tijdens de tocht zullen er verschillende posten staan, wat er gebeurt aan zo'n post is aan de deelnemers om te ontdekken.

Wanneer is het nu eigenlijk? De eerste tocht voor de -12 jaar begint om 18u en de laatste om 21u. De tochten voor de +12 jaar beginnen om 22u en eindigen om 23:30u.

Opgelet! Inschrijven is verplicht! U kan u inschrijven via www.chiro-meise.be of via de Facebook like pagina van Chiro Meise. De inkom bedraagt €5/persoon. Inschrijven is mogelijk t.e.m. 28 oktober.

De ouders kunnen ondertussen genieten van een lekker drankje op het Chiroplein.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Chiro Meise
Krogstraat 7
1860 Meise

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 31 oktober 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie Chiro Meise