U bent hier:

De Rattenvanger, Ida van Dril & Michiel Schreuders | geannuleerd

+ 6 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afval maakt hij de mooiste instrumenten. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten om te luisteren. Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad, maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij open doet, staart hij in de ogen van duizenden grote ratten….
Ida & Michiel brengen met muziek, poppenspel en heel veel humor een eigentijdse versie van De rattenvanger van Hamelen. Verwacht een spannend en magisch sprookje over moed, verleiding en anders durven zijn.
Met: Ida van Dril (spel) en
Michiel Schreuders (muziek, composities)

‘De instrumenten zijn, amen met het kundige (poppen)spel van van Dr il, zonder twijfel de terren van de voorstelling.’ Theaterkrant ****

Een familievoorstelling is een leuke belevenis voor kinderen én voor hun (groot) ouders. Het Cultureel Centrum Aartselaar sprokkelde samen met CC De Steiger in Boom en de Cultuurdienst van IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel de grappigste, mooiste en spannendste voorstellingen bij elkaar voor kinderen tussen 1,5 en 14 jaar.

Bij je eerste reservatie ontvang je een stempelkaart.

Voor elk kinderticket van een familievoorstelling krijg je aan de ticketbalie van elk CC een stempel op deze stempelkaart en een attentie voor je kind. Een volle stempelkaart kan je inruilen voor 1 kinderticket voor een familievoorstelling naar keuze in alle deelnemende locaties (uitgezonderd Inuk). De stempelkaart geldt voor alle familievoorstellingen in Cultureel Centrum Aartselaar, CC De Steiger in Boom en bij IVEBICA in Hemiksem, Schelle en Niel.

Voordelen
• Je kan alle tickets in je eigen gemeente reserveren.
• Er is keuze uit een uitgebreid aanbod.
• Spaar voor een volle stempelkaart en ga gratis naar een voorstelling kijken!

Korting voor leden van Gezinsbond
Voor de familievoorstellingen werken wij samen met de Gezinsbond. Voor leden van de Gezinsbond wordt, op vertoon van hun lidkaart, een korting toegekend van € 2 (tenzij anders aangegeven).

Vanaf 6 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC 't Aambeeld
Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 maart 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 9,00 €; -18 jaar: 6,00 €
€ 9,0
Reservaties
Organisatie Cultureel Centrum Aartselaar
Contact cultuur@aartselaar.be
03 877 28 75
Links