U bent hier:

De Schatten van Vlieg in het Industriemuseum in Gent

+ 3 jaar

5 beoordelingen

Vliegt likt z’n pootjes al af, want in het Industriemuseum kan hij deze zomer mee snoepen van een smakelijk avontuur! In een museum mag je normaal niet eten of drinken, maar wie met Vlieg in de menukaart duikt, kan smullen van een hele reeks fijne opdrachten.
Stap één? Een kleurrijke tinker-tafel dekken met bestek, servies en zelfs appelsienen uit wol... Stap twee? Een heerlijke kom lettersoep ontcijferen. Stap drie? Lekkers spotten met de verrekijker vanop het hoogste verdiep van onze stoere fabriek. En zo volgen nog heel wat sappige stappen waarbij je kennis maakt met alle afdelingen van het Industriemuseum, met kalissesap en met de schaaafttiiijd...!

Elke opdracht brengt je dichter bij de schat. Je eigen koekjesverpakking ontwerpen? Lekker meeweven aan een prachtig kunstwerk? Als je ervan gaat watertanden, verwachten we jou deze zomer in het Industriemuseum voor de speurtocht naar de Schat van Vlieg. Proef jij wat Vlieg proeft?

Het Gentse Industriemuseum ligt op wandelafstand van de Vrijdagmarkt, Sint-Jacobs en station Gent-Dampoort. Voor je bezoek en de zomerzoektocht voorzie je best anderhalf uur. De zoektocht is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar, en is zeker ook boeiend voor ouders en grootouders! Tijdens de Gentse Feesten is het museum ook op woensdag uitzonderlijk geopend. Tot straks, onder de Gentse zon?

Info

Links
Waar Industriemuseum
Minnemeers 10
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 29 juni 2019 tot 31 augustus 2019
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Kinderen: 0,00 €
€ 6,0
Organisatie Industriemuseum
Contact info@industriemuseum.be
09 323 65 00

SCHATTEN VAN VLIEG 2020

Dit is één van de zomerse schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.