U bent hier:

De Schatten van Vlieg in het MOT

+ 3 jaar

10 beoordelingen

Vlieg vloog langs het MOT om zijn schat te verstoppen in, aan, op, onder of naast het museum. Gelukkig liet Vlieg enkele tips achter om zo je weg te vinden naar de geheime locatie. Een schatkaart brengt je langs betoverende plekken in en om het Guldendal. In het museum ga je op zoek naar de cijfercombinatie om de schatkist te openen. Maar dan weet je nog niet wáár de schatkist verstopt is. Om die locatie te ontrafelen moet je eerst de voel-opdrachten langs de bakoven, waterput, hoefstal en het Prinsenkasteel tot een goed einde brengen.
Heb je zin in nog meer voelopdrachten? Dan is er goed nieuws! Het MOT is een echt doe-museum. Overal waar je een sticker met een groen handje ziet, mag je aan de slag.

Ga ook langs bij onze vrienden van Volkssterrenwacht MIRA, want ook daar heeft Vlieg een schat verstopt! Goed uitkijken is de boodschap!

Het MOT is een leuk doe-museum in het groen. De schattenjacht vindt plaats binnen en buiten het museum, duurt ongeveer een half uur en is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Op maandag, woensdag en vrijdag kan je ook deelnemen aan "Zomeren in het MOT". Meer info op www.mot.be.

Begeef je voelsprieten naar een van de 300 schatten van Vlieg en verken een prikkelend parcours met de toppen van je vingers. Vind je de schatkist? Dan krijg je een voelwaaier boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen.

Kriebels in je buik, zand tussen je tenen, een stekelvarken, een kruimelkoek of verf op een schildersdoek… Van welke gevoel hou jij het meest? Vlieg maakte een rode, blauwe en gele voelwaaier, en verstopte in elke waaier een verrassend gevoel. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan minstens drie zoektochten. Kijken mag, aankomen moét.

Je kan deze zomer schatten zoeken van 30 juni tot 31 augustus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar het MOT | Guldendal
Guldendal 20
1850 Grimbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2018 tot 31 augustus 2018
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie het MOT | Museum voor de Oudere Technieken
Contact info@mot.be
022708111
Links

SCHATTEN VAN VLIEG 2019

Dit is één van de zomerse Schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.