U bent hier:

De schatten van Vlieg in het Natuurpunt Museum: Ik voel het!

+ 5 jaar

3 beoordelingen

Voel jij het al kriebelen? Voor 1 keer is het ‘aankomen mag’. Hoe voelt de pels van een dier of de veren van een vogel. Durf jij in het duister op onderzoek te gaan?
Tasten doe je niet alleen met je handen, maar met heel je lichaam. Heb je bijvoorbeeld als eens een blotevoetenpad gedaan? En welke plant heeft stekels of voelt zacht aan. Probeer het uit tijdens de zoektocht in het museum en de educatieve tuin.
Volg je het tastparcours en vind je de schatkist? Dan maak je kans op prikkelende prijzen.

Nog niet moe van al dat zoeken? Dan heb je geluk. Deze zoektocht maakt deel uit van het Vlieg door Turnhout-parcours. In de stad zitten op zeven locaties schatten van Vlieg verstopt. Vraag een stempelkaart bij je eerste zoektocht en spaar stempels door zoveel mogelijk locaties te bezoeken in Turnhout: vanaf 3 stempels word je beloond met leuke geschenkjes. Een vierde, vijfde, zesde en zevende stempel leveren elk een extra cadeautje op !

Wil je hier meer over ontdekken? Neem dan tussen 4 juli en 31 augustus deel aan een zomerse zoektocht naar de Schatten van Vlieg en verzamel drie voelwaaiers boordevol spelletjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 25 juli 2018 tot 31 augustus 2018
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 1,20 €; kinderen: 0,00 €
€ 1,2
Organisatie Natuurpunt CVN
Contact 014/47.29.55

SCHATTEN VAN VLIEG 2019

Dit is één van de zomerse Schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.