U bent hier:

De Schatten van Vlieg in Kunstenfestival Watou

7 beoordelingen

Kunstenfestival Watou, dat is kunst kijken en poëzie proeven op spannende locaties in ons geliefde kunstdorpje Watou. Via de OJOO-app en een denkdoe-boekje zoek je zelf je weg doorheen het parcours, op weg naar de Schat. Om die schat te vinden, moet je natuurlijk wel alle opdrachten op je pad oplossen. Ben je er klaar voor? Succes!
De kracht van mededogen, daar draait de tentoonstelling rond.
Wie ben ik? Wie ben jij? En is er ook een wij? Daar gaat Kunstenfestival Watou dit jaar over. En dus ook onze Schattenjacht van Vlieg.

Deze zomer gaan we bovendien een bijzondere samenwerking aan die de zoektocht naar de Schat van Vlieg extra fijn en een beetje tegendraads maakt. (Zo hebben we het graag.) Illustrator Kristof Devos staat dit jaar in voor het educatieve luik bij de tentoonstelling en zijn uit de band swingende spring-in-’t-veld Miep zal onze jongste bezoekers begeleiden bij hun wandeling doorheen het Kunstenfestival.

Via onze app of een doeboekje geeft Miep je allerhande opdrachten uit te voeren en doe je dat goed, dan krijg je een tip over waar de mysterieuze schat deze keer verstopt zit.

De Zoektocht van Vlieg op Kunstenfestival Watou is vanaf 2 juli gratis beschikbaar via de app OJOO. Je kan ze op voorhand of ter plaatse downloaden of je kiest gewoon voor een papieren versie van de zoektocht. Vraag ernaar aan het onthaal!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Festivalhuis
Watouplein 12
8978 Watou

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 juli 2016 tot 4 september 2016
Prijs
Basisprijs: € 15; -12 jaar: € 0; -25 jaar: € 10; weekdagen: € 12
€ 15,0
Organisatie vzw Kunst
Links
Trefwoorden zoektocht, watou, kunstenfestival, Mededogen

SCHATTEN VAN VLIEG 2018

Dit is één van de zomerse Schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.