U bent hier:

De Schatten van Vlieg in Olen

+ 6 jaar

2 beoordelingen

Vlieg heeft op verschillende locaties in Vlaanderen een schat verstopt. Tussen 1 juli en 31 augustus kunnen kinderen in familieverband op schattenjacht gaan. In deze editie van Schatten van Vlieg draait alles om 'smaak'.
Proef jij wat ik proef?
Dit jaar zetten we de smaakpapillen aan het werk. We laten de kinderen spelenderwijs verschillende smaken ontdekken. En wie weet volgt er bij het einde van de zoektocht wel een smaakvolle verrassing.

Vind de schat van Vlieg in Olen
Met je schatkaart in de aanslag bezoek je de verschillende locaties in Olen. Op elke locatie vind je een vraag. Het antwoord noteer je op je schatkaart. Heb je alle antwoorden? Dan kan je de locatie vinden waar de schatkist verstopt zit. Succes ermee!

Vlieg in het Neteland
Heb je na deze zoektocht zin gekregen om nog een keer op speurtocht te gaan? Ga zeker eens kijken wat de buurgemeenten van het Neteland (Grobbendonk, Herentals, Herenthout en Vorselaar) organiseren. Als je aan drie activiteiten uit het Neteland deelneemt, dan ontvang je bovendien een leuke goodiebag.

Praktische informatie:
- van maandag 1 juli tot en met zaterdag 31 augustus 2019
- haal je schatkaart en de stempelkaart voor de Neteland-activiteiten in het gemeentehuis, de bibliotheek, het sociaal huis, de sporthal of op het speelplein. Nieuw vanaf dit jaar: je kunt de schatkaart ook downloaden op www.olen.be
- Vlieg stippelde ook een fietsroute uit die je langs de verschillende locaties brengt. Deze fietsroute kan je ook downloaden op www.olen.be

Ontdek alles over Schatten van Vlieg op www.UitmetVlieg.be/www.schattenvanvlieg.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Op verschillende locaties in Olen
Olen
2250 Olen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2019 tot 31 augustus 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Dienst vrije tijd Olen
Contact vrije.tijd@olen.be
014 27 94 22
Trefwoorden gemolen

SCHATTEN VAN VLIEG 2019

Dit is één van de zomerse Schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.