U bent hier:

De Sint komt

De Sint komt op bezoek in het gemeentehuis op zaterdag 16 november en wordt verwacht om 13.30 uur op het marktplein waar onze burgemeester de heilige man verwelkomt. Vanaf 14 tot 16 uur ontmoet de Sint alle kindjes op zijn ballonnentroon in van het gemeentehuis. Zwarte Pieten zorgen voor een toffe sfeer en leuke animatie.
De Sint komt op bezoek in het gemeentehuis op zaterdag 16 november en wordt verwacht om 13.30 uur op het marktplein waar onze burgemeester de heilige man verwelkomt.
Vanaf 14 tot 16 uur ontmoet de Sint alle kindjes op zijn ballonnentroon in van het gemeentehuis. Zwarte Pieten zorgen voor een toffe sfeer en leuke animatie.
Bovendien heeft hij voor alle kinderen wat lekkers bij. “Ik breng zelfs Looise speculaas mee”, verklapt de Sint. En Zwarte Piet heeft opnieuw een speciaal fototoestel bij.
Sinterklaas vraagt de kinderen wel een mooie tekening mee te brengen.

Organisatie: Evenementencel, een initiatief van gemeente en lokale handel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Gemeentehuis Tessenderlo
Markt z/n
3980 Tessenderlo

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 16 november 2019
Prijs gratis
Organisatie Gemeentelijke Evenementencel Tessenderlo