U bent hier:

De Winter van Kapitein Winokio

1 beoordeling

Heerlijke muziek, humor en ontroering beleef je samen met de zotte bende van de Kapitein… en dat in een prachtig winterdecor. Haal de slee uit de kelder, laat het rendier in je los en kom lekker meedoen. In de verte kan je de belletjes al horen rinkelen…

Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen nemen je mee op hun muzikale tocht door de dikke sneeuw. Ze ontmoeten Felix de ijsbeer, zingen over dwarrelende sneeuwvlokjes en dansen samen met jouw Kampioenen als pinguïns. Dimitri Leue sprenkelt als regisseur een extra warme wintergloed over de show.

www.kapiteinwinokio.be

 

OnTWERP JE EIGEN ZEEMANSTATOEAGE NA DE VOORSTELLING

Atijd al gedroomd van een echte zeemanstatoeage? Zo’n schattige hartje of eerder een stoer anker. Na de voorstelling kunnen alle zeematrozen hun eigen tatoeage ontwerpen bij de dames van Etna. Je tekent ze op papier en kan die dan bijhouden tot je oud genoeg bent en geen toestemming meer hoeft te vragen aan je mama of papa om 'm écht te zetten!

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Geen paniek! Vanaf dit seizoen is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas, terwijl je met de rest van het gezin van de familievoorstelling geniet. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in.

Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij.

Info

Waar CC De Factorij Theater Maupertuis
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 3 maart 2019
Prijs
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs familie standaard: € 14,00; Vriendenprijs min26: € 10,00; min12: € 10,00; Gezinsbond volwassene: € 13,00; Kansentarief volwassene: € 3,50; Kansentarief kinderen: € 2,50; Gezinsbond min12: € 9,00
€ 14,0
Reservaties
Links
Trefwoorden familie, ook voor kinderen, Factorij_met_babysit