U bent hier:

De Wonderkamer

+ 6 jaar

2 beoordelingen

Tentoonstelling Literatuur

In de Wonderkamer van Villa Verbeelding (de nieuwe naam van het Literair Museum) kan je als een echte ontdekkingsreiziger op onderzoek gaan. In kleine kastjes, als het ware mini-museumpjes,vind je mooie, kostbare, inspirerende, nostalgische of grappige voorwerpen uit de verzameling van de schrijvers. Bij de illustratoren is het kastje telkens ingericht in de stijl van de illustrator in kwestie. Een kamer om te bewonderen en om je te verwonderen.
Ontdek de wondere wereld van Els Beerten, Stefan Boonen, Jaak Dreesen, Bettie Elias, Noëlla Elpers, Ed Franck, Kolet Janssen, René Swartenbroekx, Ina Vandewijer en Kaat Vrancken. En van de illustratoren: Lieve Baeten, Frank Daenen, Debbie Lavreys, Benjamin Leroy, Kris Nauwelaerts, Wout Olaerts, Hilde Schuurmans en Leo Timmers.

Voor jonge bezoekers van 6 tot 15 jaar, met het gezin of met de klas, is er 'De ontdekkingsreis', een leuke leidraad om De Wonderkamer te verkennen. Maar de tentoonstelling is interessant voor iedereen die kan genieten van een goed (prenten)boek!

Open van woensdag t/m zaterdag (en de eerste zondag van de maand) van 14 tot 17u.

Info

Links
Waar Villa Verbeelding
Bampslaan 35
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • Woensdag - zaterdag van14:00tot17:00
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 4,00 €; -18 jaar: 2,00 €; kinderen onder de 3 jaar: 0,00 €
€ 4,0
Reservaties
Organisatie Villa Verbeelding
Contact +32 11 222624
Trefwoorden kids_limburg, UitpasHasselt, OpnieuwOpen