U bent hier:

Diederikes Toko - Pieterpeuterpad (1,5+)

+ 1 jaar

Tentoonstelling Installatiekunst

We toveren de bib om tot een paradijs voor de allerjongsten. Laat je kleine spruit de bibliotheek ontdekken door te klauteren, te bukken, door een tunnel te kruipen of een berg te beklimmen. Het pieterpeuterpad heeft geen begin en geen einde, maar biedt je kleine ukkie een reis doorheen het boekenlandschap van de bibliotheek.
Voor onze allerjongsten

Boekstart wil ouders met hun kleine kinderen laten genieten van boeken en hen aanmoedigen om zo vroeg mogelijk de bib te ontdekken. Want kinderen die op jonge leeftijd kennismaken met boeken blijken taalvaardiger, kunnen sneller lezen en beter rekenen. Bovendien is samen boekjes kijken ‘quality time’ voor groot en klein! Dus rep je naar de bib en kom kennismaken op de boekstartdag.

Op deze dag toveren we onze bib om tot een paradijs voor de allerjongsten. De kleine ukkies verkennen de bib via leuke paadjes. Ze worden uitgedaagd om te klauteren, te bukken, om door een tunnel te kruipen of een berg op te klimmen. Het pieterpeuterpad heeft geen begin en einde. Kinderen worden voortdurend geprikkeld om te ontdekken en maken een leuke reis doorheen het boekenlandschap van onze bib.

Boekstart is een samenwerkingsproject tussen Iedereen Leest, de bibliotheken & Kind en Gezin

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Diksmuide
Koning Alberstraat 24
8600 Diksmuide

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 1+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie CC Kruispunt
Contact info@cckruispunt.be
051 79 32 50
Links
Trefwoorden vlieg, Uitmetdefamilie, uitinmijnregio